Selaimesi ei toimi kunnolla Smartpost.fi -palvelun kanssa.
Tämä voi johtua selaimen asetuksista tai esimerkiksi yksityisyys -tilasta.

Eiring

Kaikkea keittiöön! Aukioloajat arkisin: 10-18 lauantaisin: 10-16 eiring@eiring.fi

www.eiring.fi0503477586jonas@eiring.fi
Korkeanvuorenkatu 15/Högbergsgatan 15, 00130 Helsinki
Tuotteet ja palvelut
Farina 00, pizzajauho Italiasta
Valmistaja: Selezione Casillo Valmistusmaa: Italia Tuotenumero: Casillo 00 pizza
Eiring
Vehnäjauho "tipo 00", joka on sitkeä ja erikoisesti sopiva pizzavalmistukseen. Voi myös sekoittaa muiden jaouhojen kanssa leipätaikinaan.
€3,50
DeUp jauhettu kofeiiniton kahvi, purkki 250g
Valmistaja: Passalacqua Valmistusmaa: Italia Tuotenumero: P080
Eiring
Passalacquan koffeiinton vaihtoehto on korkealaatuinen kahvia, joka on valmistettu sveitsiläisen vesimetodin mukana. Jauhatus sopii mutteripannulle, pienelle espressokoneelle sekä suodatinkahville.
€7,30
Harem jauhettu kahvi, purkki 250g
Valmistaja: Passalacqua Valmistusmaa: Italia Tuotenumero: P061
Eiring
Passalacquan huippukahvi. Sekoitus 12:sta eri lajeista Arabicapapuja. Hyvin aromaatinen gourmetkahvi, joka sopii sekä mutteripannulle että suodatinkahville.
€9,50
Moana jauhettu kahvi, paketti 250g
Valmistaja: Passalacqua Valmistusmaa: Italia Tuotenumero: P060
Eiring
Meidän suosikki! Tumma mutta pehmeä espresso. Huippulaatu. jauhatus sopii mutteripannulle, pienelle espressokoneelle ja suodatinkeittimeen.
€8,80
Mekico kahvipavut, 1 kg
Valmistaja: Passalacqua Valmistusmaa: Italia Tuotenumero: P036
Eiring
Klassinen, napolilainen espresso! Puhdas, pehmeä espresso, 100 % Arabica.
€35,00
Mekico Plus kahvipavut, 1 kg
Valmistaja: Passalacqua Valmistusmaa: Italia Tuotenumero: P037
Eiring
Sama klassinen, napolilainen espresso kuin Mekico, mutta tämä sekoitus tekee ennemän cremaa.
€38,25
Harem kahvipavut, 1 kg
Valmistaja: Passalacqua Valmistusmaa: Italia Tuotenumero: P042
Eiring
Passalacquan huippukahvi. Sekoitus 12:sta eri lajeista Arabicapapuja. Hyvin aromaattinen gourmetkahvi.
€45,80
Mekico jauhettu kahvi, purkki 500g
Valmistaja: Passalacqua Valmistusmaa: Italia Tuotenumero: P064
Eiring
Klassinen, napolilainen espresso! Puhdas, pehmeä espresso, 100 % Arabica. Jauhettu mutteripannulle tai pienelle espressokoneelle. Voi käyttää myös suodatin- ja pressukahville.
€15,40
Sabinum oliiviöljy 500ml lasipullo
Valmistaja: Sabinum Valmistusmaa: Italia Tuotenumero: sabinum
Eiring
Meidän suosikkiöljy! Ihana Sabinum ekstraneitsytoliiviöljy tulee pienestä Farfa--kylästä Sabiinikukkuloilla, Roomasta pohjoiseen. Sato 2016/2017 on hedelmällinen ja aromikas olematta kitkerä. Taivaallinen salaatilla! Sabina oli ensimmäinen alue jolle myönnettiin EU:n D.O.P -suojattu ja alkuperätunnus- maininta.
€18,90
Mekico jauhettu kahvi, purkki 250g
Valmistaja: Passalacqua Valmistusmaa: Italia Tuotenumero: P015
Eiring
Klassinen, napolilainen espresso! Puhdas, pehmeä espresso, 100 % Arabica. Jauhettu mutteripannulle tai pienelle espressokoneelle. Voi käyttää myös suodatin- ja pressukahville.
€7,75
Setaro Pappardelle pasta 1kg
Leveä pitkä pasta joka soveltuu hyvin muun muassa öljypohjaisiin kastikkeisiin. 100% durumvehnää
Eiring
Leveä pitkä pasta joka soveltuu hyvin muun muassa öljypohjaisiin kastikkeisiin. 100% durumvehnää Setaron perhe valmistaa pastan perinteiseen tapaan durumjauhosta, kuivattaen sen matalassa lämpötilassa pitkän aikaa. Tämä antaa pastalle erityisen rikkaan maun sekä al dentenä pysyvän rakenteen. Torre Annunziata Napolin rannikolla oli 1800-luvulta toiseen maailmansotaan asti pastan valmistuksen keskus. Nyt Setaro on ainoana jäljellä. Vaikka hinta voi vaikuttaa kovalta suosittelemme silti kokeilemaan. Ero muihin kaupallisiin, teollisesti valmistettuihin pastoihin on huima. Aito sunnuntaipasta! Muista keittää pasta runsaassa, tarpeeksi suolaisessa vedessä. Sen pitää olla yhtä suolaista kuin Välimeri! Pastan keittoaika vaihtelee aina pastan muodosta ja säästä riippuen, käsintehtyyn pastaan ei voi antaa tarkkaa minuuttiaikaa, vaan sen saa parhaiten esiin kokeilemalla.
€9,50
Setaro Lasagna pasta 500g
Leveitä pasta levyjä lasagnen tekoon. 100% durumvehnää
Eiring
Leveitä pasta levyjä lasagnen tekoon. 100% durumvehnää Keitetään ensin 5min. vedessä Setaron perhe valmistaa pastan perinteiseen tapaan durumjauhosta, kuivattaen sen matalassa lämpötilassa pitkän aikaa. Tämä antaa pastalle erityisen rikkaan maun sekä al dentenä pysyvän rakenteen. Torre Annunziata Napolin rannikolla oli 1800-luvulta toiseen maailmansotaan asti pastan valmistuksen keskus. Nyt Setaro on ainoana jäljellä. Vaikka hinta voi vaikuttaa kovalta suosittelemme silti kokeilemaan. Ero muihin kaupallisiin, teollisesti valmistettuihin pastoihin on huima. Aito sunnuntaipasta! Muista keittää pasta runsaassa, tarpeeksi suolaisessa vedessä. Sen pitää olla yhtä suolaista kuin Välimeri! Pastan keittoaika vaihtelee aina pastan muodosta ja säästä riippuen, käsintehtyyn pastaan ei voi antaa tarkkaa minuuttiaikaa, vaan sen saa parhaiten esiin kokeilemalla.
€5,90
Setaro Organetti pasta 1kg
"Haituri". Hauska muoto äyriäisille ja salaatteihin. 100% durumvehnää
Eiring
"Haituri". Hauska muoto äyriäisille ja salaatteihin. 100% durumvehnää Setaron perhe valmistaa pastan perinteiseen tapaan durumjauhosta, kuivattaen sen matalassa lämpötilassa pitkän aikaa. Tämä antaa pastalle erityisen rikkaan maun sekä al dentenä pysyvän rakenteen. Torre Annunziata Napolin rannikolla oli 1800-luvulta toiseen maailmansotaan asti pastan valmistuksen keskus. Nyt Setaro on ainoana jäljellä. Vaikka hinta voi vaikuttaa kovalta suosittelemme silti kokeilemaan. Ero muihin kaupallisiin, teollisesti valmistettuihin pastoihin on huima. Aito sunnuntaipasta! Muista keittää pasta runsaassa, tarpeeksi suolaisessa vedessä. Sen pitää olla yhtä suolaista kuin Välimeri! Pastan keittoaika vaihtelee aina pastan muodosta ja säästä riippuen, käsintehtyyn pastaan ei voi antaa tarkkaa minuuttiaikaa, vaan sen saa parhaiten esiin kokeilemalla.
€9,50
Setaro Paccheri Rigati pasta 500g
Lyhyt uurrepintainen cannelloni (putkimuotoinen). 100% durumvehnää
Eiring
Lyhyt uurrepintainen cannelloni (putkimuotoinen). 100% durumvehnää. Setaron perhe valmistaa pastan perinteiseen tapaan durumjauhosta, kuivattaen sen matalassa lämpötilassa pitkän aikaa. Tämä antaa pastalle erityisen rikkaan maun sekä al dentenä pysyvän rakenteen. Torre Annunziata Napolin rannikolla oli 1800-luvulta toiseen maailmansotaan asti pastan valmistuksen keskus. Nyt Setaro on ainoana jäljellä. Vaikka hinta voi vaikuttaa kovalta suosittelemme silti kokeilemaan. Ero muihin kaupallisiin, teollisesti valmistettuihin pastoihin on huima. Aito sunnuntaipasta! Muista keittää pasta runsaassa, tarpeeksi suolaisessa vedessä. Sen pitää olla yhtä suolaista kuin Välimeri! Pastan keittoaika vaihtelee aina pastan muodosta ja säästä riippuen, käsintehtyyn pastaan ei voi antaa tarkkaa minuuttiaikaa, vaan sen saa parhaiten esiin kokeilemalla.
€5,90
Sabinum oliiviöljy 750ml lasipullo
Valmistaja: Sabinum Valmistusmaa: Italia Tuotenumero: sabinum
Eiring
Meidän suosikkiöljy! Ihana Sabinum ekstraneitsytoliiviöljy tulee pienestä Farfa--kylästä Sabiinikukkuloilla, Roomasta pohjoiseen. Sato 2016/2017 on hedelmällinen ja aromikas olematta kitkerä. Taivaallinen salaatilla! Sabina oli ensimmäinen alue jolle myönnettiin EU:n D.O.P -suojattu ja alkuperätunnus- maininta.
€24,90
Moana kahvipavut, 1 kg
Valmistaja: Passalacqua Valmistusmaa: Italia Tuotenumero: P041
Eiring
Meidän suosikki! Tumma mutta pehmeä espresso. Huippulaatu.
€39,80
Setaro Gnocchi napoletani pasta 1kg
Pastasimpukoita. Sitoaa hyvin kastiketta, soveltuu hyvin esim. kerma- ja tomaattikastikkeille. 100% durumvehnää
Eiring
Pastasimpukoita. Sitoaa hyvin kastiketta, soveltuu hyvin esim. kerma- ja tomaattikastikkeille. 100% durumvehnää. Setaron perhe valmistaa pastan perinteiseen tapaan durumjauhosta, kuivattaen sen matalassa lämpötilassa pitkän aikaa. Tämä antaa pastalle erityisen rikkaan maun sekä al dentenä pysyvän rakenteen. Torre Annunziata Napolin rannikolla oli 1800-luvulta toiseen maailmansotaan asti pastan valmistuksen keskus. Nyt Setaro on ainoana jäljellä. Vaikka hinta voi vaikuttaa kovalta suosittelemme silti kokeilemaan. Ero muihin kaupallisiin, teollisesti valmistettuihin pastoihin on huima. Aito sunnuntaipasta! Muista keittää pasta runsaassa, tarpeeksi suolaisessa vedessä. Sen pitää olla yhtä suolaista kuin Välimeri! Pastan keittoaika vaihtelee aina pastan muodosta ja säästä riippuen, käsintehtyyn pastaan ei voi antaa tarkkaa minuuttiaikaa, vaan sen saa parhaiten esiin kokeilemalla.
€9,50
Setaro Ditali pasta 1kg
"Pikkusia sormustimia". Suosittu keittopasta Napolista. 100% durumvehnää
Eiring
"Pikkusia sormustimia". Suosittu keittopasta Napolista. 100% Durumvehnää Setaron perhe valmistaa pastan perinteiseen tapaan durumjauhosta, kuivattaen sen matalassa lämpötilassa pitkän aikaa. Tämä antaa pastalle erityisen rikkaan maun sekä al dentenä pysyvän rakenteen. Torre Annunziata Napolin rannikolla oli 1800-luvulta toiseen maailmansotaan asti pastan valmistuksen keskus. Nyt Setaro on ainoana jäljellä. Vaikka hinta voi vaikuttaa kovalta suosittelemme silti kokeilemaan. Ero muihin kaupallisiin, teollisesti valmistettuihin pastoihin on huima. Aito sunnuntaipasta! Muista keittää pasta runsaassa, tarpeeksi suolaisessa vedessä. Sen pitää olla yhtä suolaista kuin Välimeri! Pastan keittoaika vaihtelee aina pastan muodosta ja säästä riippuen, käsintehtyyn pastaan ei voi antaa tarkkaa minuuttiaikaa, vaan sen saa parhaiten esiin kokeilemalla.
€9,50
Setaro Conchiglie pasta 500g
Simpukkapasta. 100% durumvehnää
Eiring
Simpukkapasta. 100% durumvehnää Setaron perhe valmistaa pastan perinteiseen tapaan durumjauhosta, kuivattaen sen matalassa lämpötilassa pitkän aikaa. Tämä antaa pastalle erityisen rikkaan maun sekä al dentenä pysyvän rakenteen. Torre Annunziata Napolin rannikolla oli 1800-luvulta toiseen maailmansotaan asti pastan valmistuksen keskus. Nyt Setaro on ainoana jäljellä. Vaikka hinta voi vaikuttaa kovalta suosittelemme silti kokeilemaan. Ero muihin kaupallisiin, teollisesti valmistettuihin pastoihin on huima. Aito sunnuntaipasta! Muista keittää pasta runsaassa, tarpeeksi suolaisessa vedessä. Sen pitää olla yhtä suolaista kuin Välimeri! Pastan keittoaika vaihtelee aina pastan muodosta ja säästä riippuen, käsintehtyyn pastaan ei voi antaa tarkkaa minuuttiaikaa, vaan sen saa parhaiten esiin kokeilemalla.
€5,90
Mehari kahvipavut 1 kg
Valmistaja: Passalacqua Valmistusmaa: Italia Tuotenumero: P007
Eiring
Vahva ja tumma napolilainen sekoitus, 52 % Arabica ja 48 % Robusta. Paksu crema, keskimääräinen kofeiinipitoisuus. Täydellinen cappuccinolle.
€27,95
Sabinum oliiviöljy 3L kanisteri
Valmistaja: Sabinum Valmistusmaa: Italia Tuotenumero: sabinum
Eiring
Meidän suosikkiöljy! Ihana Sabinum ekstraneitsytoliiviöljy tulee pienestä Farfa--kylästä Sabiinikukkuloilla, Roomasta pohjoiseen. Sato 2016/2017 on hedelmällinen ja aromikas olematta kitkerä. Taivaallinen salaatilla! Sabina oli ensimmäinen alue jolle myönnettiin EU:n D.O.P -suojattu ja alkuperätunnus- maininta.
€72,00
Setaro Linguine pasta 1kg
"Pienet kielet". Setaron suosikkimuoti. Monikäyttöinen muoti joka sopii tomaatti-, pesto- sekä äyriäiskastikkeihin. 100% durumvehnää.
Eiring
"Pienet kielet". Setaron suosikkimuoti. Monikäyttöinen muoti joka sopii tomaatti-,pesto-, sekä äyriäiskastikkeihin. 100% durumvehnää. Setaron perhe valmistaa pastan perinteiseen tapaan durumjauhosta, kuivattaen sen matalassa lämpötilassa pitkän aikaa. Tämä antaa pastalle erityisen rikkaan maun sekä al dentenä pysyvän rakenteen. Torre Annunziata Napolin rannikolla oli 1800-luvulta toiseen maailmansotaan asti pastan valmistuksen keskus. Nyt Setaro on ainoana jäljellä. Vaikka hinta voi vaikuttaa kovalta suosittelemme silti kokeilemaan. Ero muihin kaupallisiin, teollisesti valmistettuihin pastoihin on huima. Aito sunnuntaipasta! Muista keittää pasta runsaassa, tarpeeksi suolaisessa vedessä. Sen pitää olla yhtä suolaista kuin Välimeri! Pastan keittoaika vaihtelee aina pastan muodosta ja säästä riippuen, käsintehtyyn pastaan ei voi antaa tarkkaa minuuttiaikaa, vaan sen saa parhaiten esiin kokeilemalla.
€9,50
Setaro Candele pasta 1kg
Isoja makaroneja "kynttilöitä". Pituus n. 5 cm, halkasija 1.5cm
Eiring
Isoja makaroneja "kynttilöitä". Pituus n. 5 cm, halkasija 1.5cm Setaron perhe valmistaa pastan perinteiseen tapaan durumjauhosta, kuivattaen sen matalassa lämpötilassa pitkän aikaa. Tämä antaa pastalle erityisen rikkaan maun sekä al dentenä pysyvän rakenteen. Torre Annunziata Napolin rannikolla oli 1800-luvulta toiseen maailmansotaan asti pastan valmistuksen keskus. Nyt Setaro on ainoana jäljellä. Vaikka hinta voi vaikuttaa kovalta suosittelemme silti kokeilemaan. Ero muihin kaupallisiin, teollisesti valmistettuihin pastoihin on huima. Aito sunnuntaipasta! Muista keittää pasta runsaassa, tarpeeksi suolaisessa vedessä. Sen pitää olla yhtä suolaista kuin Välimeri! Pastan keittoaika vaihtelee aina pastan muodosta ja säästä riippuen, käsintehtyyn pastaan ei voi antaa tarkkaa minuuttiaikaa, vaan sen saa parhaiten esiin kokeilemalla.
€9,50
Setaro Semi cicoria pasta 1kg
Sikurin siemenet suomeksi. Sopiii hyvin keittoihin ja pienille lapsille. 100% durumvehnää
Eiring
Sikurin siemenet suomeksi. Sopii hyvin keittoihin ja pienille lapsille. 100% durumvehnää Setaron perhe valmistaa pastan perinteiseen tapaan durumjauhosta, kuivattaen sen matalassa lämpötilassa pitkän aikaa. Tämä antaa pastalle erityisen rikkaan maun sekä al dentenä pysyvän rakenteen. Torre Annunziata Napolin rannikolla oli 1800-luvulta toiseen maailmansotaan asti pastan valmistuksen keskus. Nyt Setaro on ainoana jäljellä. Vaikka hinta voi vaikuttaa kovalta suosittelemme silti kokeilemaan. Ero muihin kaupallisiin, teollisesti valmistettuihin pastoihin on huima. Aito sunnuntaipasta! Muista keittää pasta runsaassa, tarpeeksi suolaisessa vedessä. Sen pitää olla yhtä suolaista kuin Välimeri! Pastan keittoaika vaihtelee aina pastan muodosta ja säästä riippuen, käsintehtyyn pastaan ei voi antaa tarkkaa minuuttiaikaa, vaan sen saa parhaiten esiin kokeilemalla.
€9,50
Haetaan lisää tuotteita...
Tuotteet (0)
Hinta (0€)
Toimituskulut
Hyväksyn palvelun käyttöehdot maksamalla ostoksen