Selaimesi ei toimi kunnolla Smartpost.fi -palvelun kanssa.
Tämä voi johtua selaimen asetuksista tai esimerkiksi yksityisyys -tilasta.

Familon

Familon-koti on hyvän olon koti. Saat meiltä parhaat tyynyt, peitot, lakanat ja pyyhkeet hyvinvointiisi. Vakiona hyvä hinta-laatusuhde. Tervetuloa hyvän olon ostoksille!

Familon.fi010 5045 500asiakaspalvelu@familon.fi
PL 1001, 00211 Helsinki
Tuotteet ja palvelut
Familon Ultra -pussilakanasetti ristikko
Graafinen sinivalkoinen ruutukuvio. Modernin skandityylin ystäville.
Familon
Selkeälinjainen Familon Ultra -pussilakanasetti ristikko on samalla klassinen ja moderni. Raikas valkoinen/tummansininen ristikkokuvio kestää aikaa. Sisältää normaalikokoisen pussilakanan 150x210 cm ja tyynyliinan 55x65 cm, laadukasta 100 % puuvillaa. Ristikko Ultra-pussilakanasetillä on Allergiatunnus® ja se sopii myös herkille, pesu 60°C. Hyvän olon koti on harmoninen koti.
€45,90
Familon Ultra -pussilakanasetti ristikko
Pieni ruutukuvio graafisen tyylin ystäville, raikas aqua sävy.
Familon
Selkeälinjainen Familon Ultra -pussilakanasetti ristikko on samalla klassinen ja moderni. Skandinaavisen raikas aqua/valkoinen ristikkokuvio kestää aikaa. Sisältää normaalikokoisen pussilakanan 150x210 cm ja tyynyliinan 55x65 cm, laadukasta 100 % puuvillaa. Ristikko Ultra-pussilakanasetillä on Allergiatunnus® ja se sopii myös herkille, pesu 60°C. Hyvän olon koti on harmoninen koti.
€45,90
Familon Princess -pussilakanasetti paanu
Trendikäs paanukuvio uudistaa petauksen, sävynä lempeä roosa.
Familon
Ajankohtainen Familon Princess -pussilakanasetti paanu tuo kodikkuutta makuuhuoneen sisustukseen. Paanukatoista tutut puolipyöreät pikkupaanut ihastuttavat lempeän roosan sävyssä, jota raikastaa puhdas valkoinen. Sisältää pussilakanan 150x210 cm ja tyynyliinan 55x65 cm, laadukasta 100 % puuvillaa, Allergiatunnus®, pesu 60°C. Hyvän olon kodissa on jotakin satumaisen pehmeää.
€45,90
Familon Princess -pussilakanasetti paanu
Hienostunut vaaleanharmaa paanukuvio kodikkaaseen tunnelmaa.
Familon
Ajankohtainen Familon Princess -pussilakanasetti paanu tuo kodikkuutta makuuhuoneen sisustukseen. Paanukatoista tutut puolipyöreät pikkupaanut ihastuttavat hienostuneen vaaleanharmaan sävyssä, jota raikastaa puhdas valkoinen. Sisältää pussilakanan 150x210 cm ja tyynyliinan 55x65 cm, laadukasta 100 % puuvillaa, Allergiatunnus®, pesu 60°C. Hyvän olon kodissa on jotakin satumaisen pehmeää.
€45,90
Familon Princess -pussilakanasetti paanu
Sinivihreä paanukuvio on trendikäs makuuhuoneen uudistaja.
Familon
Ajankohtainen Familon Princess -pussilakanasetti paanu tuo kodikkuutta makuuhuoneen sisustukseen. Paanukatoista tutut puolipyöreät pikkupaanut ihastuttavat trendikkäässä sinivihreän sävyssä, jota raikastaa puhdas valkoinen. Sisältää pussilakanan 150x210 cm ja tyynyliinan 55x65 cm, laadukasta 100 % puuvillaa, Allergiatunnus®, pesu 60°C. Hyvän olon kodissa on jotakin satumaisen pehmeää.
€45,90
Familon Outlast Xelerate -tyyny
Tehokkaasti lämpöä tasaava puolikorkea ja pehmeä tyyny. Ei liian kuuma tai kylmä!
Familon
Hi-tech Familon Outlast Xelerate -tyyny on puolikorkea ja tasaisen lämmin unikaveri. Outlast®-lämmönsäätely + Xelerate-lämmönsiirron pitävät lämpötilan tasaisena, mikä vähentää hikoilua. Täyte pehmeää ja kimmoisaa 100% polyesterimikrokuitua 700g. Päällinen 100% puuvillaa, Outlast® Xelerate -ominaisuus toisella puolella. Hygieniatuote ei palautusoikeutta. Tyyny 50x60 cm, Allergiatunnus®, pesu 60°C.
€52,90
Familon Outlast Xelerate -peite
Tehokkaasti lämpöä tasaava peitto. Ei liian kuuma tai kylmä, juuri sopiva!
Familon
Hi-tech Familon Outlast Xelerate -peitto on tasaisen lämmin unikaveri. Outlast®-lämmönsäätely + Xelerate-lämmönsiirron pitävät lämpötilan tasaisena, mikä ehkäisee kuumuuden ja kylmyyden tunnetta. Täyte pehmeää 100% polyesterimikrokuitua 900g. Päällinen 100% puuvillaa, Outlast® Xelerate -ominaisuus toisella puolella. Hygieniatuote ei palautusoikeutta. Peitto 150x200 cm, Allergiatunnus®, pesu 60°C.
€199,90
Familon Ultra -kylpypyyhe hamam raita
Suuri ja kevyt hamam-pyyhe kylpylätunnelmaan, myös laudeliinaksi.
Familon
Reilun kokoinen Familon Ultra -kylpypyyhe hamam raita trendikkääseen kylpylätunnelmaan. Skandityyliin sopivaa valkoista pyyhettä rytmittävät kapeat harmaat raidat, toisessa päädyssä leveä raita. Ihanan kevyt kylpypyyhe 90x180 cm + 5 cm hapsut, ripustuslenkki pitkällä sivulla. Pehmeää ja hyvin kuivaavaa 100% puuvillaa, päällipuoli sileä, alla imukykyistä froteeta, pesu 60°C. Hyvän olon harmoniaa.
€28,90
Familon Extralife -peite
Erittäin kestävä ja lämmin peitto. Tuhat ja yksi yötä testattua mukavuutta.
Familon
Helmenharmaa Familon Extralife -peite on kestävä ja erittäin lämmin. Extralife-peiton täytteenä on testatusti litistymätöntä Dacron® Extralife -polyesterispiraaliontelokuitua 700g, päällinen 100 % puuvillaa. Ominaisuuksiltaan hyvin lämmittävä ja kuohkea peitto. Sisältää peiton 150x200 cm, Allergiatunnus®, pesu 60°C. Hygieniatuote ei palautusoikeutta. Tuhat ja yksi yötä testattua mukavuutta!
€72,90
Familon Extralife -tyyny
Erittäin kestävä puolikorkea tyyny. Tuhat ja yksi yötä testattua mukavuutta.
Familon
Helmenharmaa puolikorkea Familon Extralife -tyyny on erityisen kestävä. Tyynyn täytteenä on testatusti litistymätöntä Dacron® Extralife -polyesterispiraaliontelokuitua 600g, päällinen 100% puuvillaa. Ominaisuuksiltaan kimmoisa ja napakka tyyny kyljellään nukkuvalle. Sisältää tyynyn 50x60 cm, Allergiatunnus®, pesu 60°C. Hygieniatuote ei palautusoikeutta. Tuhat ja yksi yötä testattua mukavuutta!
€25,90
Haetaan lisää tuotteita...
Tuotteet (0)
Hinta (0€)
Toimituskulut
Hyväksyn palvelun käyttöehdot maksamalla ostoksen