Selaimesi ei toimi kunnolla Smartpost.fi -palvelun kanssa.
Tämä voi johtua selaimen asetuksista tai esimerkiksi yksityisyys -tilasta.

LashLovers

LashLoversin suositut kotihoitotuotteet ovat saatavilla nyt myös verkosta!

www.lashlovers.fi045 351 3717smartpost@lashlovers.fi
Länsikatu 15, 80110 Joensuu
Tuotteet ja palvelut
Super Soft Sponges -meikkisienet
Äärimmäisen pehmeät meikkisienet tasaisen meikkipohjan tekemiseen.
LashLovers
Yksi pakkaus sisältää kolme meikkisientä. Iso meikkisieni on tarkoitettu koko kasvojen alueen meikkipohjan levitykseen ja pienet meikkisienet silmänympärysihon meikin levittämiseen sekä yksityiskohtien viimeistelyyn. Meikkisienet on suunniteltu käytettäväksi kosteina. Myyntipakkaus sisältää käyttöohjeet suomeksi ja englanniksi. Meikkisienet eivät sisällä lateksia.
€19,90
Ripsien puhdistussivellin
Pehmeä ja laadukas kaksipäinen sivellin ripsien tarkkaan puhdistamiseen.
LashLovers
Siveltimessä on pehmeät synteettiset harjakset. Puhdistussiveltimien kanssa suosittelemme käytettäväksi hellävaraista Beauty Wash -puhdistusgeeliä. Voimakkaita ainesosia sisältävät puhdistustuotteet voivat vahingoittaa siveltimiä ja irroittaa siveltimen harjaksia.
€7,90
Beauty Wash -puhdistusgeeli
Suomessa valmistettu LashLovers Oy:n kehittämä Beauty Wash on kasvojen puhdistusgeeli, joka on suunniteltu erityisesti ripsienpidennysten käyttäjille.
LashLovers
Beauty Wash puhdistusgeeli puhdistaa tehokkaasti sekä ripset, että koko kasvojen alueen meikin. Hyvin puhdistetuissa ripsissä ripsienpidennykset kestävät paremmin eikä tulehduksia aiheuttavia epäpuhtauksia pääse kertymään ripsien tyveen. Beauty Wash -puhdistusgeeli ei sisällä hajusteita. Hellävarainen Beauty Wash soveltuu erinomaisesti päivittäiseen kasvojen puhdistukseen.
€24,90
Haetaan lisää tuotteita...
Tuotteet (0)
Hinta (0€)
Toimituskulut
Hyväksyn palvelun käyttöehdot maksamalla ostoksen